Cursus Aanbod

Welkom bij ons uitgebreide aanbod van hondencursussen! Wij bieden diverse cursussen aan om jou en je hond te helpen genieten van een gelukkig en gezond leven samen. Onze cursussen zijn gericht op het opbouwen van een sterke band tussen eigenaar en hond, en het bevorderen van een gezonde levensstijl voor jouw trouwe viervoeter.

Trainingslocaties ,veld HV Avanti Torenstraat   146 Drunen, Dorp, Manege en Bos


Puppycursus

Onze puppycursus is bedoeld om jouw jonge viervoeter te helpen met basis training en socialisatie. Dit is een essentiële stap voor een gezonde ontwikkeling van jouw puppy.

Pubercursus

Adolescente honden kunnen uitdagend gedrag vertonen. Onze pubercursus helpt bij het aanpakken van deze gedragsproblemen en het versterken van de training.

Funcursus

De funcursus is bedoeld om jouw hond nieuwe trucs en activiteiten te leren, terwijl jullie plezier hebben. Een geweldige manier om de band tussen jou en je hond te versterken.

Agiltty

Onze agility cursus stelt honden in staat om deel te nemen aan behendigheidstraining , wat zorgt voor zowel fysieke als mentale stimulatie.

 


Privéles

Eén op één aan de slag met je hond 

In sommige situaties kan er een voorkeur zijn om voor privé les te kiezen. Misschien omdat je niet op vaste tijden kunt trainen.

Of omdat je iets specifieks wilt trainen.

Soms is een extra focus nodig, voor de hond en/of voor jezelf. 

In een privéles is er gelegenheid om extra aandacht aan specifieke vragen te besteden, vaardigheden te oefenen en nog meer te concentreren op het uitlezen van het gedrag van de hond.

Daardoor is het vaak al mogelijk om met een paar lessen grote vorderingen te realiseren.

Een les op maat is dan voor jullie 

De privélessen zijn echt maatwerk die specifiek worden afgestemd op je wensen.