Speuren met je hond

Speuren is een geweldige activiteit voor jou en je hond. Het is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om de band tussen jou en je harige vriend te versterken. Bij 'genieten samen met je hond' bieden we speurcursussen aan die gericht zijn op het ontwikkelen van de reukzin, concentratie en zelfvertrouwen van je hond, ongeacht eventuele fysieke beperkingen.


Wat houdt speuren in?

Speuren is  hard werken voor je hond, maar het is zeker ook plezierig. Tijdens onze speurcursussen leert je hond om zijn neus te gebruiken om de geur te vinden, wat niet alleen leuk is, maar ook mentaal stimulerend. Het is geweldig om te zien hoe enthousiast en voldaan honden zich voelen wanneer ze een speuropdracht voltooien.


Wat maakt onze speurcursussen uniek?

Bij 'genieten samen met je hond' geloven we in een positieve benadering van hondentraining. Onze speurcursussen zijn ontworpen om niet alleen de reukzin van je hond te ontwikkelen, maar ook om zijn zelfvertrouwen te vergroten en hem mentaal te stimuleren. We passen onze cursussen aan op de behoeften en mogelijkheden van elke hond, ongeacht leeftijd of ras.


Interesse in onze speurcursussen?

Kosten speurlessen:

Privé les: lesduur:   een ½ uur

Kosten:     € 27, 50

 strippenkaart:

5 lessen   € 122,50 

10 lessen   € 220,00 

Strippenkaart is voor 1  jaar geldig 

proefles €15.-

 Instructeur:   Karen Mulder                           Certificering:  Scent Imprints for dogs Tracking and Trailing instructeur niveau 1 en 2