Gedragstherapie voor Honden

Welkom bij onze gedragstherapie voor honden! Onze gecertificeerde gedragstherapeut helpt honden met gedragsproblemen en zorgen voor een gelukkiger leven voor zowel de hond als de eigenaar.


Onze Aanpak

Professionele Consultatie

Onze gedragstherapie begint met een uitgebreide consultatie om het gedragsprobleem van uw hond te begrijpen. We gebruiken positieve trainingsmethoden en natuurlijke benaderingen om gedragsverandering te stimuleren.

Individuele Aanpak

Iedere hond is uniek, daarom benaderen we elke zaak individueel. We passen onze technieken aan op de behoeften en persoonlijkheid van uw hond.

Opvolging en Ondersteuning

Na de consultatie zorgen we voor een opvolgingsplan en blijven we u en uw hond ondersteunen tijdens het gedragsveranderingsproces.


Unieke Focus op Natuurlijke Diëten en Supplementen

Wij geloven sterk dat gedrag en voeding elkaar beïnvloeden. Daarom bieden we expertise op het gebied van natuurlijke diëten en supplementen die de algehele gezondheid van uw hond bevorderen.


Consult  1,5  tot 2 uur met rapport   € 165.-

Een individuele privé les € 49,50 

3 lessen      €130,00

5 lessen     € 199,00

 

  Reiskosten tot 10 km om Drunen inbegrepen ,daarboven 0.25  per km


Neem Vandaag Nog Contact Op

Ontdek hoe onze gedragstherapie en natuurlijke benaderingen het leven van uw hond en U kunnen veranderen. Vul het contactformulier in en geef uw hond de kans om zich beter te voelen!